Marxa a Peu

MARXA A PEU

La Marxa a Peu per Borriol naix, prácticament, en el mateix moment que el Club Muntanyer la Pedrera. La incorporació de nous membres a la formació aficionats a córrer i, sobretot, a la muntanya fa que es comencen a plantejar la realització d'una cursa en la localitat de Borriol. Eren molt poques les curses que existien en aquell moment, així com les persones que realment les corrien, aquestes marxes s’aprofitaven per a eixir a caminar per la muntanya i gaudir del paratge.

En el moment de pensar en el recorregut que tindria la que avui és la Marxa a Peu per Borriol, des del Club Muntanyer la Pedrera es volia que aquest contara amb alló més significatiu del terme de la localitat. I un d'eixos llocs era la Serra, per on transcorre gran part del recorretug. Poc a poc es va anar donant forma, s'han anat afegint canvis com la reducció de pista en benefici de les sendes.

Distància: 24'45 km

Desnivell acumulat: 1060 m

Número d'edició: XXI

Hora d'eixida: 8h

Lloc de l'eixida: plaça de la Font

La Marxa a Peu per Borriol disposa de cinc avituallaments al llarg del seu recorregut. Els corredors podran trobar dos de líquid: un a les Ermites en el km 4'6; i un altre a la Font de Codina, km 17'2. Els altres tres seran de líquid i sòlid que estaran en la Serra del Portell, km 7'7; a les Antenes, km 12'6; i a la Pedra, km 20'9.

A més de l'avituallament final a meta.

Recorregut

Pots descarregar el track de la Marxa a Peu a través del següent enllaç de Wikiloc.