Arriba la XXI Marxa a Peu

Arriba la XXI Marxa a Peu per Borriol

Desembre, 2018

El Club Muntanyer la Pedrera organitza, un any més i ja en són vint-i-un, la Marxa a Peu per Borriol i la vuitena edició de la Marxa No Competitiva. Les dos curses tindran lloc a la localitat de la Plana Alta el proper diumenge 17 de març de 2019.

La XXI Marxa a Peu serà la primera carrera puntuable de la Lliga Castelló Nord, que serà presentada en l'Ajuntament de Borriol el divendres previ a la prova.

El periode d'inscripció s'iniciarà el dia 15 de gener amb un preu de 15 euros, més 0'50 euros per despesses de gestió. El preu canviarà a partir del 9 de març, quan passarà a tindre un cost de 18 euros. El procés es tancarà el 12 de març, últim dia, des d'aquest moment no s'acceptaran més inscripcions.

En passades edicions el Club Muntanyer la Pedrera ha aconseguit reunir a Borriol a quasi 1.000 corredors. Un número resultat de l'alt nivell de satisfacció de cadascun d'ells al finalitzar la cursa. Molts són els qui marquen en roig en el seu calendari la cita, fidels que any rere any arriba a la nostra localitat per participar en la Marxa a Peu.