Inscripcions obertes

Inscriu-te en la XXII Marxa a Peu

El Club Muntanyer la Pedrera ja ha iniciat el procés de inscripció per a la Marxa a Peu i la Marxa No Competitiva que es celebra a Borriol el proper 8 de març

El proper 8 de març Borriol tornarà a vibrar amb la Marxa a Peu i la Marxa No Competitiva. Una cursa que, un any més, será el tir de sortida de la Lliga Castelló Nord que aquest any celebra la seua XII edició.

Les inscripcions per a aquests esdeveniments ja están obertes a través del portal web TDP Events. Allí els usuaris podran triar entre la popular cursa de 25 kilòmetres i 1.100 metres de desnivel positiu; o de la Marxa No Competitiva de 15 kilómetres y 588 metres de desnivell positiu.

Les inscripcions estaran obertes fins al 5 de març amb un preu de 15 euros més despesses de gestió. En el cas dels corredors cadets, que completaran el recorregut més curt, el preu és de 10 euros.

Borriol en el circuit infantil Dipcas Trail Kids

A més aquest any Borriol acollirà una de les probes de la Dipcas Trail Kids, un circuit de muntanya per a xiquets i xiquetes amb el que iniciar-se en aquest esport.