8 de març de 2020

La XXII Marxa a Peu ja té data

La cursa es celebrarà el proper 8 de març junt amb la Marxa No Competitiva. Un any més Borriol estarà en el calendari de la Lliga de Curses per Muntanya Castelló Nord, a més de ser l'encarregada d'inagurar la competició

Es hora per molts de preparar la nova temporada 2020. Un temporada que molts iniciaran, de segur, a Borriol. I és que el el Club Muntanyer la Pedrera ja ha anunciat la data per a la que será la XXII Marxa a Peu per Borriol.

Será el proper 8 de març de 2020 quan els carrers de la localitat de la Plana Alta tornen a omplir-se d'un gran nombre de corredors provincials disposats a gaudir d'aquest esdeveniment. La Marxa a Peu per Borriol és una proba més que consolidada en a nivell provincial, que en les últimes edicions ha arribat a reunir a més d'un millar de participants.

Com era d'esperar a la cursa de 25 kilómetres la acompanyarà, també, la Marxa No Competitiva amb el seu recorregut de 15 kilómetres i 1.060 metres de desnivell acumulat.

Borriol punt de partida de la Lliga Castelló Nord

A més, Borriol será de nou el lloc triat per donar inici a la Lliga de Curses per Muntanya Castelló Nord. Una competició que en la seua passada edició va contar amb set probes i que van aconseguir completar un total de 3.284 corredors.

Ens veiem el 8 de març a Borriol!