Samuel Palomera y Ioana Petenchi ganan la XXI Marxa a Peu per Borriol

Samuel Palomera i Ioana Petenchi guanyen la XXI Marxa a Peu per Borriol

Prop de 800 corredores es van reunir el cap de setmana a Borriol per a disputar la XXI Marxa a Peu. La cursa era la primera de la Lliga de Carreres per Muntanya Castelló Nord

Aquest diumenge 17 de març es va celebrar a Borriol la XXI Marxa a Peu, amb una distància de 25 kilómetres i 1.200 metres de desnivell possitiu, i la VIII Marxa No Competitiva, amb 15 kilómetres i 800 metres de desnivell possitiu. Amb aquesta proba es donava inici, a més, a la XI Lliga de Curses de Muntanya Lliga Nord.

El Club Muntanyer la Pedrera va aconseguir reunir a quasi un millar de corredors, qui van pendre l'eixida des de l'emblemàtica plaça de la Font a les 8 hores.

El guanyador de la XXI Marxa a aPeu va ser Samuel Palomares. El del Mur i Castell - Tuga va aconseguir completar el recorregut de 25 kilómetres en 1 hora i 54 minuts. El van acompanyar en el podi els seus companys d'equip, Jonathan Rogla i José Luis Felis, segon i tercer respectivament.

En categoria femenina la victòria v ser per a Ioana Petenchi, del Mur i Castell - Tuga, qui va entrar a meta quan el cronòmetre marcave 2 hores i 30 minuts. En segon lloc va arribar Eva Bellés, del CM At-zenet, completant el podi Raquel Casares.

La prova no competitiva de 15 kilòmetres compartia recorregut amb les categoríes de cadet i juvenil de la Lliga de Curses per Muntanya Castelló Nord. Els cadets més ràpids van ser Carla Puig i Critian Ibáñez. Mentre, Francisco Gutiérrez ho va ser en la categoria junior.

Un any més el Club Muntanyer la Pedrera posa punt i fina a una magnífica jornada marcada per les altes temperatures. Prop de 200 voluntaris van treballar durant tota la jornada amb l'objectiu de fer sentir bé al corredor. L'organització agraeix tot l'esforç realitzat, així com a l'Ajuntament de Borriol i la Diputació de Castelló el seu recolzament i col·laboració.